A Bieber házaspár különleges világnézete

2 hónap

Hailey Baldwin (1996) és a Grammy-díjas, kanadai pop-, és R&B-énekes Justin Bieber (1994) házassága mindig is foglalkoztatta a rajongókat. Többször felreppent már a híre, hogy válságban van a 2018-ban megkötött frigy. A pár ennek cáfolataként gyakran posztol közös fotót, így tettek húsvétkor is.

 

Nyilatkozataikból kiderül, hogy az életükben fontos szerepet játszik a hit, bár Bieber nem tartja magát vallásosnak.

"Ez sok embert összezavar. Én Jézus történetében hiszek, de a vallási elitizmusban nem." – nyilatkozta korábban.

Feleségét is egy prédikátoron (Lentz) keresztül ismerte meg, aki ezt követően úgy nyilatkozott, hogy Isten időzítette így a találkozásukat. Ezt később Hailey is megerősítette, elmondása szerint a hitük tartja együtt őket, ez a legerősebb összetartó erő a kapcsolatukban. Az énekes is az Instagram oldalát használja hitének terjesztésére. Elköteleződését nemcsak szavai, tettei támasztják alá, hanem tetoválásai is (Jézus neve héberül, Jézus arca imádkozó kezekkel, keresztek, angyalszárny…).

 

Nem meglepő módon a húsvéti ünnepkörnek is jelentőséget tulajdonítanak. A hagyományokat tiszteletben tartva együtt ünnepeltek idén is. Hailey vasárnap megosztott Instagram fotói is ezt támasztják alá, melyen két nagy csokitojás látható, melyre díszítésként fehér cukormázzal a neveiket írták. Másik bejegyzésében pedig olyan filtert használ, amely nyuszifüleket "varázsol" a fejére.

"Kellemes húsvétot!" – üzent a rajongóknak a kép mellett.

 

Az énekes élettörténete megtestesíti mindazt, amit egyháza üzenni akar a híveinek, miszerint alapból csupa rossz dolgot tesznek az emberek, épp ezért van szükségük Isten kegyelmére!