Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán még többfelé fagyos lehet a reggel, majd napközben sok napsütés várható, estig csapadék sehol sem valószínű. Északnyugaton élénk, erős lökések kísérhetik a déli-délkeleti szelet.

Délutánra 13 és 18 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön északkeleten erősen felhős, borult, máshol változóan felhős lesz az ég. Napközben főként a Dunától keletre fordulhat elő eső, zápor, kora estétől a Dunántúlon is kialakulhatnak záporok. Kora reggel északkeleten -2, +3, máshol 4-9, délután az északi-északkeleti harmadban 10-17, máshol 18-24 fok várható.

Szerda estig nem várható fronthatás, estefelé nyugaton, délnyugaton azonban már melegfront fejtheti ki hatását és okozhat fejfájást, vérnyomás-ingadozást, bágyadtságot. A hideg, többfelé fagyos reggelen görcsös panaszokra és kopásos jellegű ízületi problémák előfordulására ismét számítani kell.

A hűvös őszi időben nagy lesz a megfázásveszély, alacsony lesz a hőérzet, így meleg, réteges öltözet viselése ajánlott.

A napos idő jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk zöldségeket, gyümölcsöket, ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem!