Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. Az A-csoportban a Harsányi Mária és Szabóné Kovács Andrea vezette U14-es KSC hétfőn szezonbeli második győzelmét is megszerezte az ASE-GYKSE serdülő fiú csapata ellen.

“Hétfőn játszottuk a Nagyok kupája harmadik fordulóját az ASE-GYKSE U14-es fiú csapata ellen. Ez tulajdonképpen már visszavágó volt ellenük, ugyanis ebben a csoportban csak három csapat van. A harmadik együttes a Mohács, akik szintén fiúk, velük a visszavágót 2023. február 1-én játsszuk. A további folytatást egyelőre nem tudjuk.”

ASE-GYKSE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/A 66-92 (17-23, 10-15, 18-24, 21-30)

SZEKSZÁRD: HENCSIK 26/3, Szabó 15, Schiefer 8, Horváth, Varga. Csere: KÓFIÁS 18, CSAPÓ 12, Kollár 8, Rácz 3, Makovics 2, Kovács. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andrea.

“Nagyon rossz felfogásban kezdtük a mérkőzést, rosszul védekeztünk, pontatlanul támadtunk, és sok volt az eladott labda, amikből a fiúk kosarakat dobtak. Vezettünk ugyan pár ponttal, de szorosan ott voltak a nyomunkban, így tizenegy pontos vezetéssel zártuk a félidőt. A második játékrészben jobban védekeztünk, és támadásban is pontosabbak voltunk, így fokozatosan elhúztunk. Bár rengeteg hibával játszottunk, végül huszonhat pontos győzelmet arattunk a végig nagyon küzdő fiúk ellen. Nagyon sok pontot kaptunk, és lendületszegényen játszottunk – ezen a serdülő fordulóig javítani kell!”

 

Kép: kscszekszard.hu