Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az egészséges életmód fontos része a megfelelő folyadékbevitel. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 2023-ban is meghirdette az országos kampányát: az Aqua Challenge-et. A kihívás célja: hogy a résztvevők hat hónap alatt a lehető legtöbb napon át csak vízzel oltsák a szomjukat.

A Szekszárdi Egészségfejlesztési Iroda (EFI) ez alkalomból szintén rajzpályázatot hirdetett, amelyre már be is érkeztek a pályaművek. Ezeket feltöltötték a közösségi oldalukra, ott lehet szavazni rájuk.

A díjazásnál egy közönségdíj és három korcsoportban az első helyezetteknek szakmai zsűri által odaítélt díj kerül átadásra. A közönségszavazás részben vehet részt minden érdeklődő, akik az EFI Facebook oldalának bekövetése után egy-egy lájkot nyomhatnak arra a rajzra, amelyik a legjobban tetszik.

Annak a rajznak a tulajdonosa, amelyik a legtöbb érvényes szavazatot (lájkot) kapja április 18–25. között, ajándékcsomagban részesül. Az eredményhirdetésre 2023.04.26. 12:00-kor kerül sor.

Képek: EFI Facebook oldala