2 hónap

A vármegye rendőrei a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A napokban az egyik bonyhádi nagyáruházba látogatott el a rendőrség munkatársa, ahol az érdeklődők részére szórólapokat osztott, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A határvadászképzéssel kapcsolatban online az alábbi linken tájékozódhatsz >>>

Az online térben elkövetett csalások veszélyeiről is adnak ilyenkor tájékoztatást

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu címen lehet érdeklődni.

Érdeklődni tudsz a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu –n. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Április első hetében is folytatódik a toborzás

4-én Dombóváron és Tamásiban, 5-én pedig Gyönkön várják a határvadász munka iránt érdeklődőket az egyenruhások.