0:00
/
Az összefogás szellemében adakoztak

A Szekszárdi Gamer Egyesület idén már a sokadik alkalommal adományozott több más egyesülettel és szervezettel összefogva. Ez alkalommal a Szekszárdi Mentőállomást lepték meg lángosokkal, valamint a Palánki Idősek Otthonát 50 kg szőlővel.

5 szervezet fogott össze

24 darab lángost kaptak az éppen akkor szolgálatot teljesítő mentősök a Szekszárdi Gamer Egyesület, a Bonyhádi Angyal-Hívó Egyesület, a Tolnai-Turán Hagyományőrző Sportegyesület, a Spearhead Airsoft Team, és a Szekszárdi Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség összefogásának jóvoltából.

„Idénre még tervben van a kórház, a gyerekeknek karácsonykor, mint tavaly is, oda is vittünk már, illetve szeretnénk vinni még a tűzoltóságra is, illetve más egyesületekkel összefogva szóba került az is, hogy akár karácsonyfát is viszünk ki több helyre, illetve szaloncukrot, karácsonyfadíszt majd decemberben.” – fejti ki Tóth Imre, a Szekszárdi Gamer Egyesület elnöke.

Az egyesületek összefogása tervezett volt, azonban a véletlen folytán találkoztak egymással a vezetők és végül egy csodás együttműködés sült ki belőle.