Azt mondják igen! Persze ezekkel illik óvatosan bánni, hiszen minden megállapítás általánosít. Holott valamennyien egyediek vagyunk és különbözőek. Ettől függetlenül egy-egy jellemző akár ránk is igaz lehet. Játékos perceknek sem utolsó. Nos, Neked milyen bögréd van?

Sima vagy más néven a klasszikus

Általában harmonikus, letisztult személyiségről árulkodik. Személyiséged és stílusod is visszafogott. Fegyelmezett, nem szereted a felesleges csevegést. Konfliktuskerülő vagy, azonban ha mindenképpen ütköznöd kell valakivel, akkor igyekszel minél jobb kompromisszumot kötni. A környezeted harmonikus személynek tart. Szeretnek Tőled tanácsot kérni

A csíkos

Általában ingadozó hangulatú vagy, éppen ezért kiszámíthatatlannak tartanak. Képes vagy a megújulásra, hiszen lételemed a változatosság. A társaságban kedvelt személyiség vagy, akinek még humora is van. Önmagadban és az emberekkel való kapcsolataiban is keresed a harmóniát. Ha fekete fehér csíkos bögrét választasz, akkor elegáns vagy, de néha túl komolyan veszed magad, míg a színes változatok vidámságot és életörömet közvetítenek az emberek felé.

Fém bögrék

Leginkább a férfiak választják ezt a típust, fém színben. Nem kelt feltűnést. A nők a színezett fémbögréket kedvelik jobban. A bögre tulajdonosa valószínűleg céltudatos és határozott alkat, aki mindent megtesz a céljai elérése érdekében. Munkaerőnek precíz és kitartó. Néha túl erőszakos. 

Állatos, figurás vagy éppen feliratos csészék

Ha állatok vannak a bögréden, az azt jelenti, hogy egy igazán emberszerető, kedves személy vagy, akihez szinte mindig lehet fordulni, ha valami probléma adódik. A gyermeki lelkedet tükrözik a mesefigurás termékek. A feliratos bögrék határozott életfelfogást rejtenek maguk mögött. A tapasztalat azt mutatja, hogy azok, akik ilyen alkalmatosságot használnak általában kedves és segítőkész embernek. Igazi barát vagy, akire mindig lehet számítani.

A pöttyös

Nem is hittük volna, de sokan kedvelik a fekete-fehér párosítást. E szerint határozott vagy, szereted magad körül a rendet. Gondolkodásod logikus, fegyelmezett és tisztelettudó vagy.  Ha színes bögrét választasz, akkor általában élvezed az életet és ezt az érzést szereted másokra is átragasztani. Általában szerencsés személy vagy, akinek nagyon sok barátja van.

Üvegbögre

Őszinte vagy, alkotsz véleményt általában, de kedvesen tálalod. Nem tartod magad tökéletesnek, ezért ha valamit elrontasz, vagy valami nagyon jól sikerül, azt vállalod, és nem rejted el a nagyvilág elől. Igazi vezető típusjegyekkel bírsz. Nagylelkű vagy, de soha nem hagyod, hogy visszaéljenek a jóindulatoddal.