Dombóváron 231 millió forint kormányzati támogatással fejezik be a tüskei városrészben fekvő iparterület fejlesztését és bővítését. Pintér Szilárd,  polgármestert idézve az mti íazt írja:

„tíz hektáron barnamezős beruházással újítottak fel iparterületet, hat hektáron új telkeket alakítottak ki, a munkát január végére fejezik be.”

A 2017-ben tervezett projektre a Terület- és településfejlesztési operatív programból 2020-ban elnyert 487 millió forint nem volt elég a fejlesztésre, ezért a település plusz támogatást kért. A már meglévő ipari parkban új szervizutat építettek, megerősítették és szélesítették az útburkolatot, csapadékvíz-elvezetőt és napelemes közvilágítást hoztak létre. 

A Gunarasi úttól délre eső, hat új telekhez feltáró utat, csapadékvíz-elvezetőt, víz- és szennyvízhálózatot építettek, valamint szintén napelemmel működő közvilágítást alakítottak ki.

A területen jelenleg 400 embert foglalkoztatva, harminc vállalkozás tölti mindennapjait. Az új részen eddig egy cég vásárolt telephelyet, tavaszra a fennmaradó öt telket is értékesítik.

(fotó: illusztráció, wiki)