Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Készenléti Rendőrség Hősei kispályás labdarúgó emléktornát 14 csapat részvételével rendezték meg Budapesten. A Belügyminisztérium hősi halottjai emlékére szervezték meg a futballtornát.

A sportesemény elsődleges célja a tisztelgés volt

A kollégákra emlékezésen túl, volt még egy cél: megszerezni a vándorkupát.  A rendezvény lehetőséget adott az aktív sporttevékenységre, az egészséges versenyszellem kialakítására, sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására, a közösségi szellem fejlesztésére is.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata az ORFK NEBEK, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatait legyőzve, csoportelsőként jutott tovább az elődöntőbe 24-6-os gólaránnyal és 6 pontot megszerezve.

Az elődöntőben a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól 2:1-es vereséget szenvedtek a mieink,  így a harmadik helyért játszhattak. A bronzmeccsen 3:2-re győztek a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata ellen vívott küzdelemben.