A szélsőségesen változékony időjárás az elmúlt hetekben több alkalommal okozott károkat a kórházpark növényzetében. 
A nagy mennyiségben lehullott csapadéktól meglazult talaj miatt több fakidőlés is történt.

Figyelj a körültekintő, biztonságos parkolásra!

A kórház vezetése kéri a ha behajtasz az intézmény területére, vedd figyelembe a kórházpark domborzati viszonyait. Lehetőleg kerüld a meredek útszegélyeken álló fák alatti területeket és járműveikkel inkább az “F” épület előtti parkrészen található, 80 férőhelyes, központi parkolót vedd igénybe! 

A kórház közleményében azt írja "Kertészeti csoportunk folyamatosan figyelemmel kíséri és szakszerű gondozással biztosítja a park növényállományának egészséges és biztonságos növekedését. Az időjárás okozta rendkívüli eseményeket (pl. szél- és csapadékterhelés, felázott talaj) azonban nem tudjuk elkerülni."

Amennyiben mozgáskorlátozott betegnek segítesz

Ha mozgásában korlátozott, beteg hozzátartozót  szállítasz és az adott kórházi épület mellett nem találsz biztonságosnak ítélt parkolóhelyet, azt kérik, hogy hozzátartozód célba juttatását követően, a szükséges várakozás idejére a „80-as parkoló” területén keress helyet gépkocsidnak!

FONTOS!

A kórház a gépjárművek behajtási rendjéről szóló szabályzata tartalmazza: „A parkolót az igénybevevő a saját felelősségére használja, az esetlegesen bekövetkező károkért (például a gépjárműre eső, letört faág által okozott kárért) a kórház felelősséget nem vállal.” Az erre vonatkozó megállapodást a behajtási szerződés, illetve a területre érvényes parkolójegy megváltása szintén tartalmazza.

(fotó: tmkorhaz)