Követés:

SZEKSZÁRDI HÍREK legfrissebbek

Ma 16 óra 3 perckor lesz a téli napforduló

Kezdődik a csillagászati tél – írta a HungaroMet […]

A negyedik gyertya

Az adventhez kapcsolódó szokások egyike az adventi […]

Különleges alkalom Vatikánban

Advent utolsó vasárnapján a Vatikánban minden […]

Ne a csalókat etesd!

Ünnepelj biztonságban! Az ünnepi szezon mindenki […]

Február végéig lehet pályázni a Lendület programra

Február 27-ig nyújthatják be pályázatukat a […]

Veszed vagy sütöd?

A bejgli elmaradhatatlan kelléke az ünnepi asztalnak. Van, aki a […]

Szürke, borongós nappal zárul a hét

Vasárnap folytatódik a szürke, egyhangú […]

Országos RedSaturday véradó napokat tart az OVSZ

December 27-én és 2026. január 3-án, hogy az […]

Követés:
Frissítés
Közösség

SZEKSZÁRDI HÍREK közösség

Szeretettel várjuk közösségünkbe mindazokat, akik szeretnének értesülni a legfrissebb hírekről.

3.8 C
Szekszárd
Továbbiak

    Találatok a következő címkénkre:

    gofri

    Az adventi vásár sztárja: karácsonyi gofri

    Ilyentájt sok magyar kerekedik fel, hogy forralt bort vagy puncsot kortyolgasson az adventi forgatagban. Hétvégente szinte minden nagyobb vidéki város központjában tartanak közösségi gyertyagyújtásokat, szabadtéri koncerteket, lehet óriáskerekezni vagy...

    NEKED AJÁNLJUK

    Elkészült a 2026-os kéményseprési sormunkaterv

    Idén is elkészítette és elérhetővé tette a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve a 2026. évi társasházi sormunkatervét. A katasztrófavédelem illetékességébe tartozó tizenkilenc vármegye és a főváros társasházainak...

    A negyedik gyertya

    Kiemelt tartalmaink
    Kiemelt

    Sean Paul jövőre meghódítja a Budapestet

    A 2000-es évek egyik legmeghatározóbb dancehall- és reggae-hangja, Sean Paul, 2026 tavaszán élőben is elhozza...

    Csak úgy vonzza magához Dubai a vagyonosokat – mutatjuk, miért

    Dubai lett a vagyonos magánszemélyek számára a legvonzóbb város a Savills londoni székhelyű globális...

    Veszed vagy sütöd?

    A bejgli elmaradhatatlan kelléke az ünnepi asztalnak. Van, aki a nagyanyáink receptjét követi, más egy kicsit megbolondítja...