De több anyagmaradvány is ott maradt az autójából. Egy idáig ismeretlen gépjármű szerdán valamikor az éjszakai órákban közlekedett Őcsényben a Kazinczy utcában, amikor ismeretlen okból letért a neki bal oldali útpadkára, és a jármű bal elejével nekiütközött egy közvilágítást biztosító fa villanyoszlop beton gyámjának, ami eltörött. Az ütközés után az oszlop megdőlt, és a vezetékek az úttestre lógtak.

A balesetet követően az okozó adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről, de járműve megsérült, mert  több anyagmaradványt is találtak az oszlop közelében.

Amikor szükség van a rendőrségre

Szekszárdon a Tartsay Vilmos utcában egy tolatási manőver miatt történt ütközés, mely során az érintett autósok nem tudtak megegyezni, ezért kértek rendőri segítséget.

A harmadik baleset szintén Szekszárdon történt kora délután, amikor egy autós nem adott elsőbbséget a védett úton – a Tartsay Vilmos utcában – közlekedő kocsi vezetőjének.

"Pityókás" volt az idős férfi

Sióagárdon ellenőriztek egy 72 éves helyi sofőrt a rendőrök, aki a szondába igen magas alkoholértéket fújt. Emiatt őt további mintavételre előállították. Vele szemben büntetőeljárást indítottak, és elvették a jogosítványát is.