Kezdőlap Játékszabályzat

A nagy Valentin story játékszabály

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nagy Valentin-story játék

A játék szervezője:
Oxygen Group Kft.
Levelezési cím: 9024 Győr Magyar utca 9.

Székhely: 1048, Bp., Adria sétány 14.

cg: 01-09-293521

asz:22777643-2-42

A játék időtartama, felülete: 2024. 02. 01 –  02.14-ig Rádió 1 Szekszárd FM 91.1 és Szekszárdi Hírek & Magazin Facebook oldala

A játék definíciója, üzenete:


Mondd el, a ti Storytokat! Hogy ismerkedtetek meg, hol szerettetek egymásba?

A Nagy Valentin Story játékunkon pedig díjazzuk a legjobbat!

( különböző hangokkal férfi, nő vegyesen) Egymásra néztünk, és tudtam, hogy ő az igazi… Utaztam a buszon és leesett a telefonom, egyszerre nyúltunk utána….Oh, az már ezer éve volt…

Írd le a ti storytokat és küldjetek egy képet magatokról február 1. és február 14. között a Szekszárdi Hírek Facebook oldalán a poszt alá, vagy küldd el nekünk Messengeren!

Ha a ti történeteteket sorsoljuk ki, akkor ti lesztek az a két szerencsés pár, akik igazán romantikus ajándékcsomagot nyernek!

A Nagy Valentin Story! Játssz velünk, és nyerd meg a romantikus ajándékokat!

A jaték támogatója a  … Barsi Ékszer, a Szász Optika, a Lajvér Borbirtok, a Main Street Bisztro, a Barber Shop Szekszárd és az Aranyos kozmetika Paks.

A játék menete: Február 1-től a Rádió 1 Szekszárd Fm 91,1-en elindul a promóciós reklámkampány, amely „A nagy Valentin-story” játék szabályait ismerteti.

A játék pontos menete:

  • A Szekszárdi Hírek Facebook oldalán megjelenik A nagy Valentin-story játék grafikája Facebook posztban, amely alá kommentben, vagy Messenger üzenetben a pályázó leírja a megismerkedésük történetét és mellékel magukról egy fotót. Ezzel benevez a játékra. A nyertest a Szekszárdi Hírek Oxygen Media stábja sorsolja és hirdeti ki a Rádió 1 Szekszárd frekvenciáján február 14-én 12 és 14 óra között. A két nyertes pár ajándékokat kap a kampányban részt vevő cégek felajánlása alapján.

Aki részt vesz a játékban, az elfogadja a játékszabályokat, és az Oxygen Group Kft. szerződési feltételeit. A nyertestől adáson kívül elkérjük az adatait, amellyel azonosítani tudja magát, amikor a nyereményt felajánló cégnél átveszi a nyereményt.

A játékba történő jelentkezéssel a Játékosok automatikusan elfogadják az Adatkezelés szabályait, illetve a Játékszabályzatot. A Játékosok a jelentkezéssel tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:
– nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza,
– a játékban résztvevők személyes adatait a Szervező az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezelje.

– Nyertesség esetén hozzájárulnak, hogy a kampány ideje alatt kép- és hangfelvétel készül róluk, amely a szervező felületein (Rádió 1 Szekszárd Fm 91,1, SzekszárdiHírek weboldal: szekszardihirek.hu; SzekszárdiHírek & Magazin Facebook és Instagram oldalán, A SzekszárdiHírek &Magazin Youtube csatornáján, valamint a kampányban részvevő partnerek közösségi média oldalain közzé tehetőek.

Nyeremény:

1. csomagban:  2 db márkás karóra, 2 személyes vacsora, Férfi hajvágás Barber Shopban, Prémium kozmetikai kezelés, 

2. csomagban:  2 db márkás napszemüveg, 2 személyes borvacsora + 1-1  borválogatás díszdobozban,  Férfi hajvágás Barber Shopban,  Prémium kozmetikai kezelés.

A nyeremény készpénzre nem váltható és nem átruházható.
Az Oxygen Group Kft. fenntartja a jogot a nyeremények változtatására és bővítésére.


Adatkezelés:
Az Oxygen Group Kft. a személyes adatokat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. Az Oxygen Group Kft. adatkezelési tájékoztatója a gyorihirek.hu weboldalon regisztráció nélkül megtalálható.
A jelen játékban történő részvétellel kapcsolatos az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.
 • a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza;
• a Résztvevő játékosok nevét a Szervező a korábbi feltételeknek megfelelően az adott játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza.
A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező az alábbi címeken bármikor lehetőséget biztosít a résztvevőknek arra, hogy tájékoztatást kérjen adataik kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését: Oxygen Group Kft.   postacíme: 9023, Győr, Magyar utca 9., elérhetőség: info@oxygenmedia.hu

www.gyorihirek.hu

 
Adózás:
A játékhoz tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget a szervező viseli. Szervezőt a játék díjazásához fűződően a fentiek szerinti átadásán és adóvonzatuk kiegyenlítésén kívül további kötelezettség nem terheli.

Nyeremények átvétele, nyertes értesítése:

A nyertest telefonon értesíti a játék szervezője. A Nyeremény átvétele a nyereményt felajánló cég által megjelölt helyszínen és időpontban történik.

Az esetlegesen felmerülő költségeket teljes egészében a nyereményt felajánló cég fizeti meg!

Egyéb:
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen szabályzatot vagy magát a játékot előzetes értesítés nélkül kiegészítse, vagy módosítsa. Szervező jogosult a pályázatot bármikor visszavonni. Szervező a játékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását az oxygenmusic.hu weboldalon teszi közzé. A résztvevők a játékban való részvétellel automatikusan elfogadják ezen hivatalos játékszabályt. A Szervező nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal (beleértve hibás e-mail cím, e-mail címhez tartozó név jogosultságának megállapítása) okozott következményekért. Bármilyen vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó.

A játékkal kapcsolatban érdeklődhet az info@oxygenmedia.hu e-mail címen.

Győr, 2024. 01. 25.