Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Emberség, szakmaiasság, elhivatottság jellemzi a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház sebészeti osztályának osztályvezető főorvosát. Idén október közepén immár tizennyolcadik alkalommal került sor a Príma díjak átadására, amelynek odaítélésével a Vállalkozók Országos Szövetsége Tolna Vármegyei Szervezete a megye kiválóságainak munkáját ismeri el.

Példaképeket állítsa a társadalom elé

Ez az elsődleges célja a díj odaítélésének. Az elismerést 2023-ban oktatási és közművelődési kategóriában dr. Győri Attila, a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház sebészeti osztályának osztályvezető főorvosa vehette át, a szekszárdi Babits Mihály kulturális Központban megrendezett díjátadó gálán. Dr. Győri Attila hivatásszeretete és betegek iránti nyitottsága, elkötelezettsége közismert, ezért is kapta meg 2017-ben ugyanennek a kitüntetésnek a közönségdíját. Ezúttal a megyei Príma díjat az egészségügyben végzett, jelentős oktatói tevékenységéért vehette át.

(forrás, fotó: portal.tmkorhaz.hu/)