Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vajon mi fér bele egy cipősdobozba? Próbáltad már? Ha igen, akkor láttad már mennyi minden. Milyen sok meglepetés. Csokoládé, plüssjáték, ruhanemű, füzet vagy éppen mesekönyv? Egy színeskészlet és kifestő, egy gyermekóra vagy szemüvegtörlő? Mind elfér, ha szeretnéd.

Minden doboz szeretetet hordoz

Ezzel pedig szíveket melengetsz, hiszen a karácsonyi ünnepet teszed meghitté. Valakinek ez jelenti majd az ajándékot.

 A dobozban lehet játék, iskolai eszköz, édesség, könyv, higiéniai eszköz, bármi, amivel a szeretet ünnepén mosolyt csalhatunk a gyermekek arcára. A felajánlóktól kérik, hogy a dobozon idén is tüntessék fel, kinek – gyermek kora, neme – szánják az ajándékot. 

A dobozba most sem kerülhet romlandó étel, gyümölcs, gyógyszer és törékeny tárgy!

Az ajándékcsomagokat a Humánszolgáltató Központ (Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, Családsegítő és Gyermekjóléti Központ, Családok Átmeneti Otthona, Hajléktalansegítő Szolgálat) által pártfogolt gyermekek kapják meg.

Az ajándékokat 2023. december 18-ig, hétköznap 9–18 óra között személyesen a Babits Mihály Kulturális Központ (Szekszárd, Szent István tér 10.) információs szolgálatánál lehet leadni!

 

(fotó: illusztráció, pixabay)