Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Egy éjszakára bárki beköltözhet a híres párizsi Palais Garnier-be. Ehhez azonban némi szerencsére van szükség.
 

Egy szerencsés pár eltölthet egy éjszakát a Palais Garnier egyik szobává alakított díszpáholyában – számolt be róla a Papageno. A legendás párizsi épület, amely Az operaház fantomját ihlette, július 16-án ad majd szállást a két szerencsés embernek. Mint írják, a díszpáholyt aranyozott és piros plüss bútorokkal rendezték be, és tökéletes kilátást nyújt a színpadra és a Marc Chagall festette mennyezeti freskókra.

Érdekesség, hogy a vendéglátás Véronique Leroux-nak köszönhető, aki az unokája a regény írójának, Gaston Leroux-nak. A hölgy ezzel a gesztussal szeretné megünnepelni, hogy a musicalt már 15 országban játsszák. A vendégek bejárhatják majd az épület rejtett zugait, sétálhatnak a tetőn és különleges előadásokon is részt vehetnek, no és persze vacsorát is kapnak.

Természetesen már el is kelt az a két hely, és milyen program várja az érdeklődőket?:

A vendégek a Palais Garnier legnagyobb operabokszában alszanak, a Box of Honorban, amely általában a látogató méltóságok számára van fenntartva.A gyönyörű kamrát egy exkluzív éjszakára alakították át, amely a következőket tartalmazza:

– A legjobb hely a házban, ahol megcsodálhatja a Palais Garnier és színpadának építészeti szépségét.
– Túra a Palais rejtett részein, amelyeket ritkán láthat a nyilvánosság, beleértve az Opera hihetetlen magánarchívumát és a híres földalatti tavát, amely a híres regényben szerepel.
– Privát balett-avatás az Opera de Paris balett-táncosainak egyikével.
– Exkluzív előadás a Párizsi Operaakadémia művészei által, pezsgővel és előételekkel kiegészítve.
– Vacsora a pazar Foyer de la Danse-ban, egy privát és történelmi táncos próbateremben a színpad mögött, amelyet a táncosok a műsor előtti bemelegítésre használnak.
– Tetőtéri túra az ikonikus Operaépületben, ahol a vendégek egy festői pillanatban élvezhetik Párizs egyik legszebb kilátását.