Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Dr. Egyed István Alapítvány pályázati felhívást tett közzé a 2023-2024. évben kiosztandó 1 db „Dr. Egyed István díj” elnyerésére. Az emlékplakett mellé pénzjutalom jár. 

Pályázhat bármely erdészeti, illetve vadgazdálkodási iskolarendszerű közép- illetve felsőfokú intézményben tanuló diák, hallgató valamint az ezen intézetekben tevékenykedő oktató, kutató.

Az alapítvány azoknak a pályázóknak a magyarországi tevékenységét, esetleges külföldi gyakorlaton történő részvételét kívánja elősegíteni, illetve támogatni, akik bizonyították rátermettségüket és elkötelezettségüket a vadgazdálkodásban és a vad élőhelyének megőrzését szolgáló tudományokban.

Erre figyelj!

Pályázni írásban, maximum 500 gépelt sor terjedelmű, a kuratóriumhoz címzett pályázattal lehet, melyben a jelölt ismerteti azt az általa végzett szakmai, tudományos, oktatási tevékenységet, amellyel pályázni kíván.

Levelezési cím: Dr. Egyed István Alapítvány 6500 Baja, Szent Imre tér 2. Pályázat benyújtási határidő: 2024. március 31.

(forrás, fotó: gemenczrt.hu)