Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Majd angolosan távozott. Egy 25 éves bátaszéki nő, miután egy üveget széttört egy 76 éves bátai férfi fején, elsétált annak értékeivel. Most rablás miatt kell felelnie.

A hét elején egy idős férfi ismerőse kért rendőri segítséget Bátáról

Egy fiatal nő kirabolta szomszédját. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre mentek, és meghallgatták a sértettet.

„Amikor hazaért, azt látta, hogy egy ismerőse az ő engedélye nélkül van a házában, és éppen az egyik szobában pakolja össze az értékeket. Számon kérte a nőt, hogy mit keres a lakásában, majd dulakodni kezdtek”

– írja közleményében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Végül a nő indulás előtt egy üveget tört szét a bácsi fején, akinek könnyű sérülései lettek, majd egy szatyor holmival távozott.


Megtalálták a bátaszéki rendőrök

A 25 éves rablót elszámoltattak, és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók előtt más ügyei miatt jól ismert nőt őrizetbe vették, nem tett vallomást. A bíróság április 25-én távoltartást rendelt el vele szemben.