Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Május negyedikén ünnepelte a Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület fennállásának 150. évfordulóját. Bonyhádon, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ adott otthont Bonyhád Város Önkormányzata, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tolna Vármegyei Tűzoltószövetség és a Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület közös ünnepi állománygyűlésének a tűzoltó hivatási legszebb ünnepén.

A tűzoltók védőszentjének napja alkalmából rendezett ünnepségen Potápi Árpád János országgyűlési képviselő, a nemzetpolitikáért felelős államtitkár köszöntötte elsőként a tűzoltókat. Az összefogásról, a civil szervezetek jelentőségéről osztotta meg gondolatait a publikummal. Külön méltatta a bonyhádi önkéntes tűzoltók áldozatos munkáját.  

Dr. Balázs Gábor tűzoltó dandártábornok, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a dicső múlt nagyjait állította pozitív példaként a jelenlévők elé.

Az ünnepség alkalmat adott elismerések átadására. A díjazottak névsorát itt találod >>>

(fotó: Tolna VMKI)