Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tamási rendőrök előállították azt a 25 éves értényi férfit, aki Fürged térségében előbb balesetet okozott, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. Gyanúsítottként hallgatták ki. 


Egy fürgedi férfi tett bejelentést 2023. január 19-én a délelőtti órákban, mert a Tamásit Fürgeddel összekötő úton a vele szemben közlekedő – ismeretlen forgalmi rendszámú – autóssal összeért a visszapillantótükrük. 

„Az ő kocsijának visszapillantó tükre becsapódott, mely kitörte az oldalablakot is, az üvegszilánkok pedig az ölébe hullottak”

– mondta a feljelentő sofőr.  A bejelentő elmondta, hogy ő megállt, de a másik autós lassítás nélkül elhajtott a baleset helyszínéről. 

Nem tartott sokáig

A helyszínelés közben sikerült azonosítani a cserbenhagyót, egy 25 éves értényi férfit, akinek a kocsijáról szintén letörött a visszapillantótükör. A rendőrök a sofőrt elő is állították, és gyanúsítottként hallgatták ki cserbenhagyás vétség elkövetése miatt. A baleset körülményeit a Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálják tovább.