Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ingyen sörrel, saját sörcsappal várja vendégeit ez a japán szálloda!
Felkészültek arra is, ha a vendégek nem érnék be napi tíz liter sörrel.

Sizuoka városa idén nyáron egy különleges szolgáltatás nyújtó szálláshellyel lett gazdagabb, The Villa & Barrel Lounge szobáiban ugyanis mind fel vannak szerelve saját sörcsappal. Ez persze nem annyira meglepő, hiszen Japán egyik legnépszerűbb kézműves sörfőzdéje, a West Coast Brewing áll a vállalkozás mögött. Maga a szállás pont a sörfőzdével szemben található, így nem kell aggódni a szállítási, logisztikai nehézségek miatt. 
Az, hogy vannak a szobában sörcsapok, nem jelentik azt, hogy korlátlan lenne a fogyasztás, de napi tíz liter jár ingyen szobánként, ráadásul egy olyan italból, ami kifejezetten az itt megszálló vendégek számára készül, azt sehol máshol nem lehet kapni. 
Viszont nem kell aggódnia annak, aki nem bírja meginni a napi ingyenes mennyiséget, a fennmaradó sört ugyanis haza lehet vinni, amennyiben van kéznél egy, a tárolásra alkalmas palack. És ha valaki egy kis változatosságra vágyna, a szálláson található egy sörbár is, ahol a West Coast Brewing többi termékét is meg lehet kóstolni.