1 év

Két napon keresztül zajlottak a különböző szórakoztató, télűző programok a Paksi Bezerédj Általános Iskolában. A farsangi mulatság és Erős Ember Verseny már hagyomány az oktatási intézményben, ahol a magas színvonalú oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a hagyománytiszteletre és a közösségépítésre is.

Tizenhetedik éve, hogy megrendezik az Erős Ember Versenyt, ahol a hetedikes és nyolcadikos fiúk mérettethetik meg magukat. Idén hat versenyszámban indultak a résztvevők.

A Szívküldi egy régi hagyomány, amely arról szól, hogy az iskolában tanulók és a pedagógusok üzenetet küldenek egymásnak. Minden évben az ötödik osztályosok azok, akik ezeket az üzeneteket átadják a címzettnek. Ezt a hagyományt idén farsang napján tartották meg. A farsangi bált az alsó évfolyamon is megrendezték.

Három éve először

Idén három év után először rendezték meg ezeket a programokat és hagyományos módon farsangot tartani, hiszen eddig a koronavírus miatt elmaradt. Minden programot meg tudtak idén valósítani, amelyet a korábbi években szoktak.