Két halálos baleset is történt. Mint arról hírt adtunk tragédiák hétvégéje volt ez megyénkben. Pénteken az esti órákban – mindössze negyed óra eltéréssel – egymástól öt kilométerre két halálos kimenetelű baleset is történt 

A balesetekben hárman, – az M6-os autópályán egy nagykozári házaspár, a 6232-es úton egy 48 éves paksi férfi – vesztették életüket. 

Hárman meg is sérültek, egy nő súlyosan, egy férfi és egy kisgyermek pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.     

Bátaszéken is volt feladat

Pénteken délután Bátaszéken is történt egy sérüléses baleset. Egy autós az Ady Endre és a Lajvér utca kereszteződésében az STOP tábla utasításait figyelmen kívül hagyta, behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a védett úton haladó autósnak. Ketten könnyebben megsérültek.


 

Vasárnap egy autós a 65-ös főúton Kéty térségében,  egy kanyarban nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, emiatt megcsúszott. Ezt követően az autó 28 éves kalocsai sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, és az út mellett levő fás-bokros részen oldalára borult. A balesetben az autó sofőrje súlyosan megsérült.


Este az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán Paks térségében újabb súlyos baleset. Egy szerb férfi közlekedett az autópályán, amikor a 101-es kilométerszelvény térségében elaludt, emiatt letért az útról, és az úttest melletti vízelvezető árokban felborult.  A balesetben a sofőr könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült.