A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A napokban az egyik bonyhádi nagyáruházba látogatott el a rendőrség kollégája, ahol az érdeklődők részére szórólapokat osztott, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A határvadászképzéssel kapcsolatban online itt tájékozódhatsz >>>

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu  címen lehet érdeklődni.

A határvadász munkáról érdeklődni lehet továbbá, a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu –n, valamint a városi rendőrkapitányságokon is.

Március 18-a és 23-a között is folytatódik a toborzás

 A hét első napján Dombóváron, 19-én Bonyhádon és Pakson, március 20-án Szekszárdon, 21-én Tamásiban, 22-én pedig Gyönkön és Pakson toboroznak majd.