0:00
/
Fantasztikus hangulatban zajlott le az idei Borvidék Félmaraton

A lehető legjobban zajlott az idei Borvidék Félmaraton. Sokan dicsérték az idei távokat, volt azonban olyan futó is, aki egy kicsit sokallta a dombokat. A versenyzők indulhattak 5, 10, 15, 20, valamint 26 kilométeren. Az utóbbi távot nem csak egyénileg tehették meg a versenyezni vágyók, hanem csapatban is. Az élményeikről két futó, Rahmé Nikola és Árki Inez mesél. 


Április 29-én, szombaton rendezték meg a XI.I. Borvidék Félmaratont. A verseny szuper hangulatban telt, a versenyzők jó kedvűen értek be a célba és számos ember volt képes megküzdeni az előtte álló kilométerekkel. 

Rengeteg szekszárdi indult a megmérettetésen és még több helyi ment fel nekik a Béla király térre szurkolni az indulóknak. Nem csak a vármegyéből érkeztek a futni vágyók, hanem messziről is jöttek azok, akik a rajtmezőre kívántak állni. Érkeztek például olyan versenyzők is, akik Keszthelyről, Budapestről vagy éppen Győrből jöttek, hogy felvegyék a nyúlcipőt. 

A szép erdedmények mellett előfordult, hogy némely résztvevő a frissítőponton kapható fröccsök és pálinkák széles választékából nyert erőt, amely végül segített neki célba érni. Összességében a verseny fantasztikus hangulatban telt és számos versenyzőt, illetve szurkolót közelebb hozott egymáshoz.