Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hétvégén falunapot rendeztek Bogyiszlón. Az eseményen fantasztikus volt a hangulat, a résztvevőknek az időjárás is kedvezett, hiszen a verőfényes napsütést és szinte nyári meleget élvezhettek azok, akik ellátogattak a Holt-Duna partjára

Délelőtt a gyerekeké volt a főszerep, akik mindenféle ügyességi játékokat próbálhattak ki a Fanyűvő játékparkban, a legjobban várt program pedig a habparti volt, amelyhez a tolnai tűzoltók nyújtottak segítséget. A rendőrség is jelen volt az eseményen. Általuk azt lehetett kipróbálni, hogy milyen erősségű egy tíz kilométer per órás ütközés.

Délután felvonultak a falu főutcáján a Balogh Mihály motoros találkozó résztvevői, majd elkezdődtek a koncertek. Először Kovács Gábor Hu-Ha, avagy hulladékból hangszer című előadásával lépett fel, aztán következtek a hagyományőrzők. Fellépett a Bogyiszlói Hagyományőrző Egyesület, a nemzetiségi szakkör tanulói és a géderlaki tánccsoport. Ezután a Másképp zenekar, a Sisha Cafe és az Origamies együttes adott koncertet. A napot bál zárta a Főnix Boys zenekarral.

 

Kép: Bogyiszló Község Önkormányzata Facebook oldal