Zseljko elhagyta a pályát. A címvédő Sopron jutott elsőként a Killik László női kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjébe, a szerdai negyeddöntőben 12 ponttal nyert Szekszárdon.  A 11-szeres kupagyőztes soproni klub és tolnai riválisa legutóbb december 3-án a bajnokságban csapott össze szintén Szekszárdon, s akkor a hazaiak 86-71-re nyertek.

15-6-tal kezdett a Sopron, ám a második negyedben fokozatosan eltűnt a 14 pontos előny, és a nagyszünetben 34-38 állt a nagyórán. 

Fordulás után egy ideig a házigazdák vezettek, ám a hajrá ismét a bajnokcsapaté lett.

A csapat így összegzett weboldalán:

„Feszült hangú mérkőzésen maradtunk alul a Sopron Basket együttesével szemben, így a vendégek jutottak tovább a Magyar Kupa győri négyes döntőjébe. Csapatunkból Kathryn Westbeld (23 pont, 7 lepattanó, 3 labdaszerzés) és Jacinta Monroe (16 pont) nyújtott két számjegyű dobóteljesítményt.”

Kipontozódott: Sztanacsev (40. p.).
Kiállítva: Djokics (30. p.).

Djokics Zseljko az alábbiakat nyilatkozta:

„Tisztességesen játszottunk egy jó és kemény mérkőzést a precízebben teljesítő Sopronnal. Néhány mutatóban ellenfelünk fölé nőttünk, de a gyorsindításokat hiányoltam, ami a másik oldalon megvoltak. A játékvezetőkkel nem szeretnék foglalkozni, azonban sok szituációt nem érettünk. Egyik ilyenre kérdeztem rá, amikor a technikait kaptam.”

Zseljko elhagyta a pályát.

TARR KSC Szekszárd-Sopron Basket 64-76 

A Final Fourra Győrben kerül sor március 16-án és 17-én.