0:00
/
Figyelem! Rendezvénysorozattal is segít a kamara

A visszaváltási rendszer, a környezetvédelmi felelősségbiztosítás és ESG – fenntartható vállalkozásműködtetés – többek között ezekről esik szó azon a programsorozaton, melyet Tolna vármegyeszerte szerveznek.  A programsorozat zárásaként üzletember találkozó lesz.    

„Tájékoztatást adunk a várható vállalkozásfejlesztési lehetőségekről (vissza nem térítendő/visszatérítendő támogatásokról) és a kamaránk 2024. évi további programjairól”

– mondta Hornok Jenő, a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara térségfejlesztési koordintora, vállalkozásfejlesztési osztályveztő. 

„A Tolna Vármegyei Mérnökkamara környezetvédelmi szakértőjének együttműködésével szeretnénk információt nyújtani a MOHU MOL Zrt új visszaváltási rendszeréről, az önkéntes bekapcsolódási lehetőségről. Ismét szót ejtünk a környezetvédelmi felelősségbiztosítási kötelezettségről, biztosítási szakértők segítségével tekintjük át a feladatokat, lehetőségeket."

A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a VF/44/5/2023_TMKIK azonosítószámú projekt keretében valósul meg.

Az események időpontjai 

  • 2024. március 18. 9 óra Zöldpont és Civil Ház Tamási (Deák Ferenc u. 43.)
  • 2024. március 19. 9 óra Fregatt Étterem Dombóvár (Köztársaság út 31/C. (MOL Benzinkút mellett)
  • 2024. március 20. 9 óra Bonyhád Város Önkormányzata (Széchenyi tér 12., 1. emeleti tanácsterem)

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet minél hamarabb tegyél meg! Itt tudsz regisztrálni >>>

Itt láthatod a településre lebontott programok kiírását >>>

(Megszólal: Hornok Jenő, osztályvezető)

(forrás, fotó: tmkik.hu)