Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha bármit tudsz, segítség lehet! A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást folytatnak segítségnyújtás elmulasztás gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló információk szerint 2023. október 3-án 16 óra 45 perc körüli időben Szedres külterületén egy kerékpáros közlekedett. Elmondása szerint

„a fenti útszakaszon az általa hajtott kerékpárral közlekedett Medina  irányába, amikor egy eddig ismeretlen típusú személygépkocsi az általa hajtott kerékpár kormányának érintőlegesen nekiütközött. A biciklis ekkor elvesztette egyensúlyát, és elesett. Az autós pedig megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott."

A férfi az ütközést követően felállt, majd a kerékpárjára visszaült, és hazament. A biciklis órákkal később ment be a kórházba ellátásra, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült.

Jelentkezz, ha tudsz valamit a balesetről!

A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a balesetet követően a helyszín mellett több jármű, személygépkocsi, traktor, kerékpárosok, valamint gyalogos személy is elhaladt.

A szekszárdi rendőrök keresik azokat, akik a balesetet láthatták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezhetnek. Aki bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501106-os telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.