Sajnos baleseti okként gyakran láthatjuk a nem megfelelően megválasztott sebességet vagy éppen az utak állapotának figyelmen kívül hagyását. Ne adj esélyt a tragédiának!

Tolna megyében 2022. november 24-én egy könnyű sérüléses, valamint három anyagi káros balesetről érkezett bejelentés.

Személyi sérüléses baleset történt Tolnán csütörtökön 18 óra körüli időben. Egy 52 éves szedresi férfi közlekedett autóval a Béri Balogh Ádám utca irányából Gém utca irányába. A kereszteződéshez érve a balra kanyarodás megkezdése előtt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan nekiütközött a vele szemben Fadd irányából Szekszárd irányába közlekedő kocsinak. A balesetben a vétlen jármű vezetője és utasa is könnyebben megsérült.


Az anyagi káros balesetek közül Szekszárdon egy esetben parkolóból kitolató autó okozott kárt, majd elhajtott. Másodszor Dunaföldváron egy „ráfutásos” baleset történt, a forgalmi okból megálló kocsi hátuljának ütközött egy mögüle érkező autós.


A harmadik esetben a 65-ös úton, Iregszemcse irányából Tamási irányába haladt egy férfi autóval, egy jobbos kanyart követően – mivel nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett – megcsúszott és az árokba hajtott.