Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön a 6-os számú főúton, Kakasd belterületén. Egy nagydorogi férfi közlekedett egy furgonnal Pécs irányába. 

Nem tartott megfelelő követési távolságot, így az előtte haladó, és a Kossuth utca 1-es szám előtti zebránál forgalmi okból megálló autónak ütközött. 

A személyautó sofőrje és utasa is könnyebben megsérült.

Adott feladatot az autópálya

Az anyagi káros balesetek közül az M6-os autópályán mindkét irányban volt egy-egy pályaelhagyás, valamint a tolnai bekötőúton is. Dombóváron egy esetben a követési távolság be nem tartása miatt egy teherautó ütközött az előtte megálló autóknak, egy motoros nem adott elsőbbséget és egy kocsi elé kihajtott, valamint történt egy parkolói koccanás is.

Paks térségében az eső okozott gondot, három pályaelhagyásos baleset is történt. A kicsúszott autók szalagkorlátnak, beton támfalnak illetve villanyoszlopnak ütköztek. Fürgeden két autó közlekedett egymással szemben, egyikük sem tért le, így a tükreik letörtek. Szakály közelében egy teherautó borult fel, mivel a vele szemből érkező, előzést megkezdő kocsival nem akart ütközni, ezért jobbra kormányzott, ahol a padkára sodródott pórkocsi felborult, oldalra rántva az egész szerelvényt.