Személyi sérüléses baleset történt kedden Szekszárdon. Egy helyi nő közlekedett autóval a Mátyás Király mellékutcából balra kanyarodva, a Mátyás Király utca egy irányú szakaszára a Mészáros Lázár utca irányába. 

Az elsőbbség adás kötelező jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a Mészáros Lázár utca irányából kerékpárján forgalommal szemben érkező 75 éves helyi férfinak. 

A kocsi első lökhárítójával a kerékpár jobb oldalának ütközött, a balesetben a kerékpáros könnyebben sérült.

Tolatott a parkolóban, de figyelmetlenül

Szekszárdon egy áruház parkolójában történt koccanás. Egy, a parkolóból figyelmetlenül tolató sofőr okozott anyagi káros balesetet.

Szintén Szekszárdon történt egy „utoléréses” baleset délután két óra körül. Egy 37 éves helyi férfi közlekedett egy Fiat teherautóval Várdomb irányából

Szekszárd irányába az 56-os főúton. A 7-es kilométerszelvényébe érve –feltehetően figyelmetlensége  – és a nem megfelelő követési távolság miatt későn észlelte, hogy az előtte, vele azonos irányban közlekedő Volkswagen teherautó sofőrje lassít, mivel jobbra kívánt letérni a főútvonalról, így nekiütközött. A vétlen jármű az ütközés során letért az útról és az árokban nyerte el nyugalmi helyzetét.