A vármegye rendőrei a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

A Tolna vármegyei egyenruhások folyamatosan toborozzák a határvadászokat. A napokban az egyik bonyhádi nagyáruházba látogatott el a rendőrség munkatársa, ahol az érdeklődők részére szórólapokat osztott, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról >>>

Az online térben elkövetett csalások veszélyeiről is beszélgetett

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna vármegyei rendőrség Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Tolna vármegyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a karrier@tolna.police.hu  címen lehet érdeklődni.

Érdeklődni lehet továbbá, a rendőrség új online felületén, a www.karrier.police.hu –n. Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Március 25-e hetében is tovább folytatódik a toborzás

A hét első napján Szekszárdon, Bonyhádon és Tengelicen, március 28-án Tamásiban, Simontornyán és Nakon toboroznak majd.