Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jövőre már negyven éve lesz, hogy bemutatták a Rémálom az Elm utcában című filmet! Freddy Krueger "otthona" nemrég új gazdára lelt.
Kultikusnak is nevezhetjük már a horrorfilmet, ami 1984-ben gyakoratilag az egész világot meghódította. A Rémálom az Elm utcában legendás háza a történet szerint Ohio-ban volt, a valóságban Los Angeles történelmi negyedében, a Spaulding Square-en áll. Ezt  házat használták a Wes Craven által rendezett filmben, amelyben Robert Englund alakította a gyilkos Freddy Krueger főszerepét.

A "rémálomházat" egy jó ideje hirdették már! Alig egy éve némi kedvezménnyel talált gazdára! Freddy segített!

 

A házat meghirdető ügynökség nem mindennapi ötlettel rukkolt ki, a film félelmetes főszereplője, Freddy Krueger segítségével hirdette meg az ingatlant. A holland koloniál stílusú házra végül 2, 98 millió dollárért, azaz akkori áron 950 millió forintért találtak vevőt tavaly januárban. Hogy ki ő? Az nem derült ki. A hirdetés szövegében "lenyűgöző diófa padlóról, boltívekkel elválasztott terekről, fényes, tág terekről, és retro-modern konykáról írnak.