Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az U12-es KSC vasárnap Kaposvárra látogatott, ahol először a Dombóvár, majd a házigazda KASI A-csapatával mérkőzött. Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária lányai a fiú csapatok ellen egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a tornát.

DOMBÓVÁRI KOSÁRSULI KE U12/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 50-60 (14-14, 13-10, 14-15, 6-16 – 3-5)

Szekszárd: UNTERMÜLLER 13, Szabó 10, Häckl 9, Finta 8, Bartos 6, Kitanics 6, Doszpod 5, Beke 1, Eppel 1, Szegedi 1, Bognár, Farner. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“A dombóvári csapat szoros mérkőzésen gyűrte le a házigazda Kaposvárt, majd egyből velünk mérkőztek meg. Nagy energiával játszottunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket, de az értékesítéssel egész nap hadilábon álltunk. A sok kimaradt ziccerünk miatt sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de az utolsó negyedben csak hat pontot engedélyeztünk a fiúknak, míg mi tizenhatot szereztünk, így tíz pontos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak!”

KASI/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 70-54 (14-13, 11-13, 26-9, 15-14 – 4-5)

Szekszárd: Untermüller 11, DOSZPOD 9, Häckl 9, Finta 8, Bartos 6, Kitanics 4, Beke 3, Szabó 3, Bognár 1, Eppel, Farner, Koncsek. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Rövid pihenő után már bele is vetettük magunkat a második mérkőzésbe. A kaposvári fiúk ellen az első félidőben még tartottuk magunkat, sőt két pontos előnnyel mentünk a nagyszünetre. Sajnos a harmadik negyedben elszaladtak a hazaiak a meccsel. A játékunk teljesen szétesett mindkét oldalon, támadásban sorra eladtuk a labdákat, védő oldalon pedig csak nyomoztuk a labdát, és rengeteg kosarat kaptunk. Az utolsó negyedben nem sikerült közelebb férkőzni, így egy negyednyi kihagyás miatt vereséget szenvedtünk. Gratulálok a fiúknak és edzőiknek! Körbeveréssel a csoport utolsó helyén zártunk, mert a pontkülönbségek döntöttek a helyezésekről…”