Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Izgalmas rangadót hozott a bajnoki címvédő Sopron Basket szekszárdi vendégjátéka. 

"Csapatunk a hétközi Euroliga-mérkőzéssel ellentétben ezúttal az utolsó negyedben extra energiákat tudott mozgósítani, és így izgalmas végjáték után két pontos győzelmet aratott"

– olvasható a csapat weboldalán a gyors beszámoló. 

NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 9. FORDULÓ
ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – SOPRON BASKET 70-68

 

Mestermérleg

Djokics Zseljko: "A győzelem mellett arra vagyok a legbüszkébb, hogy az első tíz percben kapott huszonhét pont után hatvannyolcon tartottuk a Sopront, s megnyertük ellenük a lepattanócsatát is. Alig két hét leforgása alatt megvertük az előző Euroliga-idény döntőseit, erre büszkék lehetünk."

Gáspár Dávid: "Döntéshozatalban és helyzetfelismerésben még forrnia kell a csapatnak. A véghajrában sok elhamarkodott döntést hoztunk, az üres helyzeteknél nem voltunk még vagy már ritmusban. A Szekszárd ezekből építkezett, büntetőket dobott be, ami döntő volt."

Az egyik legfontosabb a közönség

Szekszárdon legendás a szurkolói oldal. Egyként dobban a kék szív. Mindezt tükrözik a csapat közösségi oldalára küldött kommentek is.

Csak néhány belőlük:

  • Brutal jó volt és a hangulat is!  Mindenkinek jár a taps!
  • Gratulálok lányok! Csodálatos volt a helyszínen szurkolni!
  • SZUPEEEER!!!!! Nagy nagy gratuláció nektek! sajnos nem láttam a meccset, pedig megnézném! Elismerésem a csapatnak, hogy így fel tudott állni a szerdai szomorú és bosszantó vereség után, és győzni tudott!!!!
  • Ezután az orvosokat a szurkolók infarktus kezelésére kell kihívni… nagy nagy gratuláció…