Ismét sikereket könyvelhet el magának a Szekszárdi Kosárlabda Sport Club. Az U14-es csapat számára szombaton Sopronban kezdődött meg az alapszakasz. Harsányi Mária és Szabóné Kovács Andrea lányai először a Baját, majd pedig a Győrt is legyőzték, így veretlenül várhatják a következő fordulót.

Veretlen győzelem 

Szombaton Sopronban játszottak az alapszakasz első fordulójában, ahol először a Baja, majd a Győr ellen léptek pályára. Minkét meccset megnyerték, az elsőt magabiztosan, a másodikat csak a negyedik negyed remek játékával biztosították be.Félidőben már 18-53-ra vezettek. A harmadik negyed kiegyenlítettebb volt, több hibát vétettek, de így is növelték előnyüket, és 32-77-tel zárták ezt az etapot. 

Felhozták a játékot 

A győriek sorra szerezték pontjaikat, így a negyed végére hat pontos hátrányba kerültek. A második játékrészben is rengeteg hibával játszottak. A félidőre maradt a hat pontos győri vezetés. A harmadik etap is kiegyenlített játékot hozott váltott vezetéssel, de a negyed végén még mindig az ellenfel vezetett három ponttal. Aztán a negyedik játékrészben szorítottak a védekezésükön. A vége tizenhét pontos győzelem lett. 

A következő forduló október 29-én Győrben lesz, ahol a Péccsel és a Sopronnal játszanak.