Ez volt a hétvége mérlege. Többségében az időjárás okozta viharkárok felszámolásához, kidőlt fákhoz vonultak a beavatkozó tűzoltóegységek. Két-két további alkalommal pedig közlekedési balesetnél és vízszívatásnál volt szükség rájuk. 

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap éjszaka Szászváron

A  Bonyhádi utcában. A baleset helyszínére a bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A gépkocsi egyik utasát a mentők kórházba szállították.


Villanyvezetékre és útra estek egy fa letört ágai vasárnap éjszaka Dombóváron, az Ady Endre és Teleki utca kereszteződésénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a letört ágakat. 

Lakóházra és gépjárműre dőlt egy ingatlan udvarán álló fa

Vasárnap hajnalban Dombóváron, a Széchenyi utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát.

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.

Csőtörés miatt egy méter magasságig vízzel telítődött egy családi ház 25 négyzetméteres szuterénje vasárnap délután Dombóváron, a VIII. utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elektromos szivattyú segítségével távolították el a vizet.

(Fotó: Bonyhádi Katasztrófavédelmi Őrs és Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)