Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként a BlazeArts Kft. (forpsi.hu)fontosnak tartja, hogy olyan kezdeményezések mellé álljon, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki, elősegítik a digitalizációt és amelyekhez hozzáhangolhatja szolgáltatásait. 

Jelen esetben .hu végződésű domain név és email szolgáltatás díjmentes használati lehetőségét cégek, vállalkozások és magánszemélyek számára 1 éves időtartamra.

Néhány fontos infó

A támogatás egy az igénylő által szabadon választott és a Domain regisztrációs Szabályzatban foglaltaknak megfelelő .hu domain név regisztrációt (pl. ablakgyartokft.hu) és egy hozzá tartozó email szolgáltatást foglal magában. 

Egy éves periódusra vonatkozik és 5 db email cím (pl.: szamlazas@ablakgyartokft.hu) létrehozásának lehetőségét biztosítja egyenként 1 GB-os e-mail fiókmérettel. 

A támogatás csak az új domain regisztrációra értendő, meglévő szolgáltatás hosszabbítására nem.
Abban az esetben, ha a megrendelés csak a fenti ingyenesen biztosított szolgáltatásokra terjed ki, akkor az aktiválás teljes egészében díjfizetés nélkül, a rendelést követő 24 órán belül megtörténik.

Amennyiben a megrendelés olyan szolgáltatásokra is kiterjed, amelyre a díjmentesség nem vonatkozik, úgy egy díjbekérő számla kerül kiállításra a díjköteles tételekről, majd a kiegyenlítést követően történik meg a fizetett és díjmentes szolgáltatások aktiválása egyaránt.

A támogatás 2024.06.14-ig. a TMKIK2405B kuponkód felhasználásával vehető igénybe.

(forrás: forpsi, fotó: pixabay)