5 hónap

Befejezték a nyomozást a dombóvári rendőrök egy külföldi nő ügyében, aki még februárban ütött el Dombóváron egy gyalogost a zebrán.Személyi sérüléses baleset február 24-én délelőtt történt.

Egy német sofőr Dombóváron, a Szabadság utcában közlekedett, és elütött egy zebrán átkelő gyalogost. Az elgázolt nő súlyosan megsérült.

A sofőr a helyszínen és a kihallgatáson is elismerte bűnösségét. Cselekménye miatt maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt kell felelnie.

Az ügy vizsgálatát befejezték a Dombóvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, az iratokat a napokban küldték meg az ügyészségnek.

Szomorú tények

Tolna vármegyében az idén tíznél több gázolás történt gyalogos-átkelőhelyeknél. Legutóbb, december 8-án Tolnán ütött el egy autós egy zebrán áthaladó nőt. A gyalogosok a közlekedés legvédtelenebb résztvevői. A sofőrök a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket mindig fokozott óvatossággal és akkora sebességgel közelítsék meg, hogy elsőbbségadási kötelezettségüknek eleget tudjanak tenni! Egy pillanatnyi figyelmetlenség is végzetes hibához vezethet!

A közlekedési balesetek megelőzéséért legtöbbet maguk a forgalomban részt vevők tehetnek azzal, ha betartják a szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!