Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hangulatosabbá akarod tenni a lakásod, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Használd a fényeket! Nem is sejted, hányféle módon játszhatsz a fényekkel, hogy egy kis hangulatot varázsolj a szobába.

Ha szeretünk az életünk egy-egy pillanatát megörökítő fotókat kitenni a szobában, tehetjük azokat a falra, majd egy lámpafüzért húzhatunk a képek köré, akármilyen formában, hogy megvilágítsák azokat.

Feltekerhetjük az izzósort a tükör köré is, ezzel adva plusz egy kis hangulatot a szobának. Ha az égők visszatükröződnek, megduplázhatjuk a fényüket és mégsem lesz tolakodóan világos a helyiségben.

Összetekerhetjük az izzósort egy kötéllel, ami passzol a szoba stílusához. A kettőt együtt feltehetjük a falra, vagy csak egy csomóban az egyik sarokba, hogy onnan szórja a fényét szerte a hálószobánkban. Ha már a hálószobában vagyunk, tegyük az ágy köré a halványan izzó fényeket.

A fürdőszobában is feltehetjük a lámpasort; a tükör és a fürdőkád felett is igen mutatós lehet ez a fajta dekoráció. Ha továbbsétálunk a lakásban, a lépcsőkorlátot is körbefuttathatjuk egy hangulatos füzérrel, amit akár egész estére égve hagyhatunk, így nem lesz vaksötét az otthonunkban, és igazi otthonérzést teremthetünk vele.

 

Kép: eMAG.hu