Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A törökországi földrengés után Magyarországról is rengetegen mentek segíteni, köztük mentőkutyák is. Nekik hatalmas jutalmat ajánlott fel a fárasztó napok után Juhász Bettina, kutyakozmetikus.

Munka után pihenés 

Juhász Bettina a közösségi oldalán tette közzé, hogy minden olyan mentőkutyának, akik segédkeztek Törökországban, ingyen wellnesst ad ajándékba, hogy a kemény munka után a négy lábú hősök kikapcsolódjanak egy kicsit. Bettina szalonja számos dologgal foglalkozik. A kutyák szájhigiéniájával, fürdetéssel, nyírással, körömvágással, fülpucolással és sok-sok kényeztetéssel. 

"Azokat a mentő kutyákat, akiket elhoznak majd hozzánk, miközben samponos vízben megfürdetjük, majd balzsamban áztatjuk őket, finoman masszírozgatjuk a lábukat, a hátukat, a nyakukat, a pofikájukat. Ezt nagyon szeretik, élvezik. Annyira jólesik nekik, hogy sokszor bele is alszanak." – idézi a ripost.hu Bettinát. 

Egy ilyen kezelés egy, de akár másfél órát is igénybe vehet. 

Amikor Bettina felajánlotta a szolgáltatásait, más kollégái is így tettek. Úgy véli, ezek a négylábú kis hősök megérdemelnek minden jót azért, ahogyan kint mentették az életeket.