0:00
/
Ismét a mezőgépeké lesz a terep

Ha augusztus, akkor Szentlőrinci MEZŐGÉPNAPOK! Több éves szakmai hagyományt követve a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány és szakmai partnerei ismét várják a gazdálkodókat a kétnapos szakmai rendezvényre!

4 éve új a szakmai koncepció

A Szántóföldi gép- és technológia bemutató 2022-től kibővült tematikával és új néven Szentlőrinci Mezőgépnapok néven várja a szakma iránt érdeklődő gazdálkodókat. Két napon át megtekintheted a technikák és technológiák színe-javát, az újdonságokat.

 

A program fókuszába két fő program, az állógép bemutató és a szántóföldi gyakorlati bemutató lesznek.

A szervezők koncentrálnak a mezőgazdasági gépesítés innovációira, új gyakorlataira, precíziós megoldásaira. A szántóföldi termelés gépi és technológiai újdonságaival várják az érdeklődőket, a gyakorlatban, kézzel fogható közelségben is megtekinthető lesz a sok újdonság.

 

"Valamennyi programot ingyen megtekintheted augusztus 9-10-én a Szentlőrinci Rendezvény Centrumban és annak közelében kialakított szántóföldi gyakorlati bemutatóterületen"

– mondta Pohl Marietta, ügyvezető igazgató, az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére Baranya Megyei Vállalkozói Központtól. A rendezvényt megnyitja 2023. augusztus 9-én 9.30-kor Dr. Feldman Zsolt – Mezőgazdaságért és Vidékfejlesztésért felelős államtitkár.

Bőven infó: www.bmvk.hu, www.facebook.com/BaranyaMegyeiVallalkozoiKozpont/