Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Virgin Voyages abban bízik, hogy J-Lo-nak senki sem tud nemet mondani.

A Virgin Voyages Jennifer Lopez főszereplésével invitálja hajóutra a nézőket új reklámjában. A cég azzal menőzik, hogy a kampány részeként bárki személyre szóló meghívót küldhet Jennifer Lopezzel, azaz Jen AI-jal szeretteinek.

A reklámfilmben többen is J.Lo bőrébe bújnak, és elmondják, hogy számukra mi a legfontosabb ebben a hajóútban, legyen az a kikapcsolódás, a spa, vagy akár az, hogy csak felnőttek léphetnek a fedélzetre. 

A szpotot a VMLY&R készítette, amely a színész-énekesnő és a Virgin Voyages 2021-ben indult együttműködésére épül. 

"Az ötlettel nem csak használjuk a mesterséges intelligenciát, de kicsit gúnyt is űzünk belőle. Ez a kampány az AI játékos és innovatív használatát hozza össze egy világszerte ismert szupersztárral. (…)  A Jen AI segítségével bárki összegyűjtheti szeretteit egy utazásra. Hiszen ki tudna nemet mondani J.Lo-nak?” – mondta el Nathan Rosenberg, a Virgin Voyages márkavezérigazgatója  a kampányról.

Miután kipróbáltuk, azért némileg csalódást okozott a kampány, a névre szóló videóban ugyanis lényegében egyetlen egyszer hangzik csak el Jennifer Lopeztől a meghívott neve. Amennyiben te is saját meghívót szeretnél csináltatni, azt itt teheted meg.