Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az autóimádatáról is ismert, 41. születésnapját ünneplő labdarúgó tervezőként és modellként is beszállt a divatiparba.

IBRA az ICON

Nem csak a nőknek, a férfiaknak is érdemes összeállítani egy kapszulagardróbot. Az AC Milan támadója is így vélekedik, hiszen tavaly már összeállított egy kollekciót kedvenc kanadai márkájával a Dsquared2-val.

Ez a Black on Black kapszulakollekció megtestesíti a világhírű Zlatan Ibrahimovic személyiségét és egyedi stílusát” – mondta a márka tervező-tulajdonos testvérpárja, Dan és Dean Caten.

A kollekció ICON néven fut, amin meg sem lepődünk, hiszen Ibrahimovic nem egy önbizalomhiányos pasi és egyértelmű, hogy ezzel a kollekcióval is saját sikereit ünnepelte.

Természetesen arról is gondoskodott, hogy mindenki biztos lehessen benne, ezeket a darabokat ő tervezte, ezért számtalan darabon látható az IBRA felirat, ráadásul nem kimondottan kisbetűkkel.

A második felvonás

Az idei kollekció színei nem túl változatosak, ezért meg sem lepődünk, hogy a kollekció Black on Black néven fut, hiszen a ruhadarabok nagy része fekete, csak néha használt egy kis fehér színt, illetve tett egyetlen kivételt – a tervezőpáros védjegyének számító – indigókék duplafarmeres szettel.

A Paolo Zerbini fotózta kampányban Ibra az egyetlen modell, viszont minden fotóból három változat készült, hiszen Ibrahimivicból sosem lehet elég egy. Mivel a színekkel nem tudtak kísérletezni, a textúrákkal tették meg. Találkozhatunk bőrrel, flitterekkel, mesh-anyaggal és fényes textíliákkal is.

Bónusz track

A 21. század egyik legjelentősebb labdarúgója hamarosan egy mozifilmben is felbukkan. A közkedvelt Asterix és Obelix sorozat legújabb részében, a The Middle Kingdom című vígjátékban bukkan fel. Egy Antivirus nevű római hadvezért játszik, és a karakter természetesen tökéletesen passzol az önbizalomban gazdag focistához.

/Fotók: Paolo Zerbini, daman.co.id/