0:00
/
Kézről kézre járt a világbajnoki öv

Egy biztos, felejthetetlen élménnyel tértek haza a kis nebulók. Illusztris vendég érkezett Szekszárdra. A meghívót városunk büszkesége, Halász Gábor oldalán olvashattuk. E szerint Erdei Zsolt "Madár" nyílt edzést tart a sportcsarnoknál. "Bíztam benne, hogy Erdei Zsolt neve, sokakat ide vonz, jól sejtettem, sikeres volt a nyílt óra. A mindennapokban várjuk a sportolni vágyókat fiataloktól az idősebb korosztályig"

 

– mondta Halász Gábor, aki  folyamatosan inspirálta a jelenlévőket a mozgásra. Volt, aki profi technikával nyűgözte le "Madarat" és voltak, akiknek a lelkesedése volt határtalan. 

"Örülök, hogy ennyien kíváncsiak rám, Halász Gábor hívott. Nekem az a célom, hogy a mozgást, az egészséges életmódot, az ökölvívást népszerűsítsem. Nekünk kell adni inspirációt, hogy egészséges felnőttek legyenek. Össze kell fogni, erre valók a barátok. Gábort régóta ismerem, annak idején Hamburgban járt nálunk, ott együtt öklöztünk"

– fogalmazott Erdei Zsolt. 

 


Majd előkerültek az övek, melyet világbajnokként vehetett át. Természetes, hogy ez is lenyűgözte a jelenlévőket. Jöttek a kérések sorra: egy fotó, szelfi, aláírás.


S, hogy lesz e valakiből "Madár" vagy éppen Halász Gábor utódja, a sors dönti el. De látva a mai csapatot azt kijelenthetjük, lelkesedésből nem volt hiány!