0:00
/
Kiállítások és táborok sokaságán vett részt a szekszárdi művész

Sok ember ismerheti Biszák Lászlót a városban, hiszen amellett, hogy számos kiállítása nyílt már meg a városon és a megyén belül, ő a Bárka Művészeti Szalon művészeti vezetője. Az idei év sem volt számára unalmas.

„Az idei év főleg így a covid után eléggé erős, húzós év volt. Nagyon sok kiállítást csináltunk. (…) Számtalan közös kiállítást és egyéni kiállítást is csináltunk. Nekem is volt kiállításom Bátaszéken, Tolnán, a Mag-házban, Szekszárdon és emellett még nagyon sok alkotótáborban vettünk részt. Most már harmadszorra tervezek én is tábort itt Szekszárdon és környékén.” – mondta Biszák László.

A Bárka hatalmas szerepet játszik a művész életében. Bárkinek van lehetősége csatlakozni, aki valamilyen művészeti ágban brillírozik, hiszen az egyesület nem csak festőket fogad, hanem bármilyen területen alkotó művészt.

És hogy mik a tervei az új évre?

Számos dolgot tervez a művész 2023-ra. Kiállításokat szeretne szervezni, mind saját maga számára, mind a Bárka számára. Természetesen az egyesületben betöltött szerepét szeretné tovább vinni és alkotótáborokat is