Lezajlott a Fegyveres Biztonsági Őrségek XII. országos szakmai csapatversenye, melynek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Aréna adott otthont és ahol a paksi atomerőmű csapata kiváló eredményt ért el.

Külön kategóriák voltak

A megméretésre neveztek csapatok a rendőrség részéről, a klasszikus fegyveres biztonsági őrségek közül, illetve képviseltették magukat az úgynevezett nukleáris fegyveres biztonsági őrségek is. A verseny lebonyolítása eltért a korábbiaktól: külön kategóriákra osztották a nukleáris fegyveres biztonsági őrségeket, illetve életkor alapján junior és szenior csoportra bontották a mezőnyt.

A 19 csapatos mezőnyben öt férfi és egy női csapattal képviseltette magát az atomerőmű fegyveres biztonsági őrség, mégpedig a legerősebb, junior A kategóriában.

Elméletben, lövészetben és fegyverszétszerelésben is elhozták az első három helyezést, az akadálypályán megszerezték a második és harmadik helyet. Abszolút kategóriában a dobogós helyeket szintén megszerezték, valamint a negyedik, a hetedik és a kilencedik helyezést, és a legjobb női csapat különdíját is.