Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szemerkélő eső és köd nehezíti a közlekedést.

16:50

Az M1-es autópályán Budapest felé Óbarok térségében baleset történt. A 42-es km-nél a belső sávot elkerítették. Torlódásra készüljenek. Az ellenkező Hegyeshalom felé vezető oldalon a bámészkodók miatt jelentős torlódás alakult ki.

A 87-es főúton Táplánszentkereszt átkelési szakaszán két személyautó ütközött össze. A 19-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az erős tranzitforgalom miatt, Budapest és Hegyeshalom között szakaszos lassulásokra, időszakos torlódásokra kell számítani. 


15:50

Az M0-s autóút keleti szektorán az M5-ös felé vezető oldalon, az M3-as autópálya csomópontja közelében a 66-os km-nél baleseti helyszínelést végeznek. Az autóutat megnyitották a forgalomnak, de a középső és külső sávot még zárva tartják.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az erős tranzitforgalom miatt, Budapest és Hegyeshalom között szakaszos lassulásokra, időszakos torlódásokra kell számítani.


12:10

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Biatorbágy térségében korábban három személygépkocsi ütközött össze. A 18-as km-nél a belső sávot elkerítették. A torlódás több km-es, ami már visszahat az M0-s autóút forgalmára is.

Az M0-s autóút keleti szektorán az M5-ös felé vezető oldalon, az M3-as autópálya csomópontja közelében a 66-os km-nél súlyos baleset történt, a forgalom leállt, torlódásra készüljenek!

A 7-es főúton Nagyrécse térségében korábban egy személyautó autóbusszal ütközött össze. A 203-as km-nél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Nagyrécse felé tereli el a rendőrség.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az erős tranzitforgalom miatt, Budapest és Hegyeshalom között szakaszos lassulásokra, időszakos torlódásokra kell számítani. 


A 7-es főúton Nagyrécse térségében egy személyautó autóbusszal ütközött össze.

A 203-as km-nél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Nagyrécse felé tereli el a rendőrség.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé az erős tranzitforgalom miatt, Budapest és Hegyeshalom között szakaszos lassulásokra, időszakos torlódásokra kell számítani.

Vezessetek a megszokottnál is óvatosabban, türelmesebben.

Jó utat!


Közlekedési- és látási viszonyok

A Nyugat-Dunántúlon, a Balatontól délre, délkeletre, Csongrád-Csanád valamint Békés vármegyében és a Hajdúság déli részén, továbbá Dunaújváros, Szekszárd, Szentendre és Monor környékén köd nehezíti a közlekedést. Az M30-as autópálya emődi szakaszán szemerkél az eső.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata az ország középső része és az északi határ vonala kivételével szinte mindenhol vizes, nedves, a nyugati határ környezetében és a Hajdúságban sónedves.

A sűrű köd miatt csökken a látótávolság, Vas vármegyében, Csorna, Nagycenk, Makó és Berettyóújfalu térségében rosszak a látási viszonyok, a 100 métert sem éri el a látótávolság, de a többi köddel borított területen sem haladja meg a 300 métert.

Az országban szélcsend van, néhol gyenge a légmozgás.

A hőmérséklet -4 és +7 fok között változik. A leghidegebbet Zalaegerszeg térségéből jelezték.

Kiemelten délen, az Alföldön és az Északi-középhegységben, illetve az Alpokalján eleinte sűrű köd is várható, amely napközben dél felől fokozatosan teret veszít. A legtovább északon, északkeleten maradhatnak rosszak a látási viszonyok.