Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Queen zenére 3D látványvetítéssel kombinált tánc show a Babits Mihály Kulturális Központban. 
Időpont: szeptember 17-18., kedd-szerda 19:00 – Színházterem

Látomások – Freelusion Produkció

A Freelusion, a világ egyik első olyan csapata, akik a különböző előadóművészeti ágakat és produkciókat ötvözik a modern technológia, az interaktív 3D látványvilág által megvalósítható lehetőségekkel, ezzel lélegzetelállító élményt nyújtva a nagyközönség számára.

A Freelusion világhírét a Britain’s és az America’s Got Talent műsorok zajos sikereivel alapozta meg.

Az elmúlt 10 évben több mint 300 fellépést adtak a világ minden pontján. Showműsoraik 5 kontinensen több, mint 50 országban ismertek. Mára a világ legnagyobb videomapping cégei közt tartják őket számon, akik hat nemzetközi díjat zsebeltek be épületvetítésben, autóvetítésben pedig világpiaci vezetőknek számítanak.

A társaság világszinten elsők között használ saját fejlesztésű csúcstechnológiát élő színpadi produkciókkal ötvözve.
A Látomások a tánc és a vizualitás lélegzetelállító kombinációja, egy 3D látványvetítéssel ötvözött tánc show melyet a 20. század legnagyobb rockzenéi ihletettek. A darab a Queen együttes muzsikájára, virtuális térben életre kelő álomszerű jelenetek összessége. Az lenyűgöző látványvilágon kívül műfajújító elem például a műsorszámok különálló narratíváját egybekötő host jelenléte is.

(fotó: Freelusion Produkció Facebook oldala)